torsdag 9 juli 2015

Dag två

Vi började dagen med en fantastisk frukost i ett fantastisk herrgård med kanonservice och underbar inramning.
Våra 04or såg fram emot att få träffa dagens två gäster, men de hade varsin favorit. Jag blev inte poppis när jag påstod att ÖSK och Örebro är anledningen till att en Idolvinnare är bra på fotboll.
 Det tränas teknik och att hålla koll på utsida, insida, höger och vänster, det kräver koncentration men övning ger färdighet och kul har de båda haft.
Vår P04a gillade bäst "Stressfotbollen" och vår F04 uppskattar att man fokuserar på positiva saker. Vår P04 efterlyser mera matcher och hatar pyttipanna.
Vår F04 instämmer i åsikten om pyttipanna och efterlyser stretchning innan hemgång.

Ett härligt  gäng tjejer som ser varandra och bjuder in alla till spel och själva kom med idén om en lagbild ihop med en Hammarbyare som verkligen såg alla och berömde dem efter var och ens egen förmåga och ålder. De bjuder in varandra till spel efter skolans slut.

 En kille med anknytning till Örebro och som vunnit Idol, slog sig ner och var en i gänget. Han pratade om styrkor och svagheter och vikten att ha kul och göra det man är bra på, att nöta skott, men även vikten att träna det som är mindre roligt. Så länge man har kul och tränar, tränar och åter tränar men också är en bra lagspelare kan man gå så långt man vill. Övningen om att försvara boll fixade våra båda 04or med bravur.

Efter bad och mat i magen så tog jag, Maken och vår egen 04a en tur ut till "mitt" Värmdö. Men någon sov sött...
Vi hittade stugan och det var en härlig känsla att se utsikten, hittade "mina" smultron, och hemkänslan, kärleken och minnena finns och stämmer. Även en fotbollsmorsa behöver fylla på sina batterier.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar